16 små ting glade par gjør for hverandre hver natt

Disse nattlige vanene holder par tilkoblet. & Nbsp;
Disse nattlige vanene holder par tilkoblet.

Etter å ha jobbet hele dagen, tatt vare på barna eller hatt et annet ansvar, blir ofte par helt utslettet. Så alle små måter de kan gjøre hverandres netter roligere og jevnere blir verdsatt.

Vi ba leserne dele de gjennomtenkte tingene som partnerne deres gjør som gjør kveldene deres så mye bedre. Les hva de hadde å si nedenfor, og vurder deretter å innlemme noen få av disse i din egen natterutine.

Intervjuer er lett redigert og kondensert for klarhet.

1. De setter kaffetrakteren slik at den er klar til å gå om morgenen.

“Hver natt gjør mannen min kaffekannen klar og stiller den opp for å brygge om morgenen, så den er klar når vi våkner. Så topper han den ved å gå ned i morgenen når alarmen går og bringer meg tilbake et krus med nybrygget kaffe for å våkne til! ”- Stacey P.

2. De lager middag til partneren sin – og gjør oppvasken.

«Om kvelden, etter at vi begge har hatt en lang dag – ham 8 til 10 timer på føttene som flymekaniker – lager han oss middag så jeg kan tilbringe ekstra tid med sønnen vår. Deretter rydder han opp uten å klage. ”- Maggie K.

3. De tar turer etter middagen sammen.

“Jeg elsker å gå turer på kvelden etter middagen. Mannen min er alltid villig til å dra med meg og sier at han ‘tar meg med på tur.’ ”- Amy R.

4. De fyller på nattvannskannen og setter termostaten.

”Jeg pleier å komme i seng tidligere enn Amit, siden jeg har en tidlig start hver dag. Når han legger seg, tar han med en kanne med vann og sjekker alltid termostaten og justerer temperaturen etter min smak. ”- Aditya Madiraju

5. De gir fotmassasje.

“Hver natt tar jeg en dusj mens kjæresten min ligger i sengen og ser på TV. Noen ganger vil han komme på do og bare stå der, så jeg kan snakke med ham om dagen min. Andre ganger blir han liggende i sengen til jeg er ferdig og kommer med ham. Men hver eneste gang, uansett hva, venter han på at jeg tar med meg lotion slik at han kan gni føttene mine. Det er den aller beste måten å slappe av på. ”- Stella M.

6. De tilbereder lunsj til neste dag, slik at partneren deres ikke trenger det.

Forloveden lager lunsj hver kveld før vi legger oss, så jeg har noe å ta dagen etter på jobb. Jobben min er ganske stressende, så det er fint at han tenker fremover for å lindre stresset ved det jeg skal spise. Jeg har ikke tid til å løpe ut og få noe i løpet av arbeidsdagen. Jeg har kanskje en fryktelig dag på jobben, men når jeg setter meg ned for å spise, får det meg til å smile at han tenkte på meg og elsker meg. ”- Courtney W.

7. De kysser god natt, uansett hva.

«Han kysser meg alltid, før han legger seg om natten og forteller at han elsker meg, selv når vi har hatt en uenighet eller en tøff dag.» – Erin P.

8. De glemmer aldri å takke for de små tingene.

“Når vi kommer til sengs, sier vi takk for en kjærlighetshandling vi viste hverandre den dagen og kysser god natt. Vi må som regel. Det har vært dager der jeg har sagt: «Takk for at du sa unnskyld når du sprang,» og han har sagt, «Takk for at du ikke forlater en seng full av klær», fordi vi må si takk for noe, uansett hvordan liten. Det minner oss om at kjærlighet ikke alltid er et storslått uttrykk. ”- Missie S.

9. De tenner lys for å skape en avslappende atmosfære.

“Hver natt renser og forbereder kjæresten min luftfukteren siden jeg har eksem og må sove med det. Jeg tenner lys en time før sengetid og sørger for å blåse dem ut når vi er klare til sengs for å skape en rolig stemning. ”- Kelsey M.

10. De tucker hverandre inn, selv når de legger seg til forskjellige tider.

“Min S.O. er politimann og kommer ikke hjem før klokka 11.00. eller midnatt de fleste kvelder. Jeg står opp rundt 5:30 hver dag. Så rutinen hans er å komme på soverommet og tappe meg inn, det første når han kommer hjem. Han tapper laken i nærheten av kroppen min, stryker håret mitt noen ganger, gir meg noen kyss og forteller at han elsker meg. ”- Tiffanie P.

11. De gjør hva de kan for å sikre at partneren får en god natts søvn.

“Jeg er en forferdelig sovende. Min kone er så søt mot meg om natten for å hjelpe meg, men hun kan når det gjelder å få en god natts søvn. Hun vil fikse meg en kopp Sleepytime-te med honning, sørge for at jeg tar på meg melatonin-lappen og til og med tar med meg holderen min. ”- Jenny Block

12. De legger igjen oppmuntrende notater på nattbordet.

«Jeg er på gradskole, så mange netter, jeg er oppe mye senere enn fyren min. Han lar alltid nattbordslampen min være på og plugger det oppvarmede teppet til meg. Mange netter er det til og med en liten kjærlighetsnotis på nattbordet mitt; noen ganger bare å si, ‘søte drømmer. Jeg elsker deg. ‘Andre netter er det oppmuntringsord:’ Jeg er så stolt av deg og hvor hardt du jobber mot denne graden ‘eller’ Jeg vet at det ikke er lett, men ikke gi opp – du har dette ! ‘”- Melissa K.

13. De overtar barna sin leggetid for å gi partneren sin en pause.

”Jeg setter alltid pris på de gangene mannen min ser på barna om natten og håndterer sengetid rutinen alene slik at jeg kan gå på danseklassen min eller delta på et sent møte på jobben. Å ha tid og hobbyer for meg selv hjelper meg virkelig å opprettholde en identitet utover det å være mamma. ”- Samantha Scroggin

14. De klemmer tannkrem på partnerens tannbørste.

«Han legger tannkrem på tannbørsten min og setter den på et lite stativ på vasken vår, så den er klar for meg når jeg skal pusse tennene før jeg legger meg.» – Stacey P.

15. De gir hverandre søte pannekyss.

«Min mann Patrick og jeg har begge forskjellige arbeidsplaner, men det er de små tingene som alltid får meg til å smile og føle meg velsignet utenfor mål. Hvis den ene av oss legger oss og den andre allerede er i senga, slår vi den andre inn og gir den andre et panne-kyss. ”- Matthew

16. De koser seg for å varme opp sin evig kalde partner.

«Min kone koser meg, selv om føttene mine fryser kaldt, for jeg er vanligvis den som alltid er kald, alltid hogg laken, og alltid trenger en jakke type person.» – Tevy Khou

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *