Kandidat sitater om fedreskap fra Idris Elba

Idris Elba er kjent med kaoset, gleden og latteren som gir liv til barna.

«Wire» -skuespilleren har en datter, Isan, og sønnen, Winston. I årenes løp har han delt utdrag av livet sitt som pappa, fra sin forelderstil til barnas smak i musikk.

I ære for sin 6-årsdag, her er 13 sitater om farskap fra Elba.

På barnas fødsler

“Bare å se på at hele prosessen kommer til live. Å være vitne til fødselen til barna mine, lykkelige og sunne, er den største, største og mest beste tingen noensinne. ”

På å prioritere familie

“Mer enn noe annet må du ta deg tid til å være sammen med barna dine. Det er noe jeg kjemper mye på grunn av karrieren min, fordi så mye som det er koselig å være opptatt og jobbe, til syvende og sist ikke barn oppfostrer seg. Du må være der for å hjelpe dem og veilede dem gjennom det. Det er en ting jeg prøver mitt aller beste. Jeg elsker å være pappa, det er en viktig del av livet mitt. ”

På en perfekt dag med barna sine

17 år gamle datteren min, en perfekt dag for henne ville være en shoppingdag. Hun liker å shoppe. Vi skulle gå til en film og deretter gå til Cheesecake Factory og så kanskje spille litt PlayStation. Hun elsker Cheesecake Factory. Med sønnen min dro vi sist til Venice Beach, og så skulle vi gjøre noe til middag og se en film. «

På pinlige barna hans

“Mange ganger. Men jeg har en tendens til å være bevisst rommet mitt. Jeg er super prikkende som pappa. Store klemmer, kyss, mye kjærlighet og alt det der. Jeg er sikker på at datteren min er som, «OK, pappa, slapp av.» Sønnen min, han får det til. Men han er fremdeles i den alderen der han elsker en kos. ”

Skuespiller Idris Elba og datteren Isan Elba 30. januar 2016 i Los Angeles.
Skuespiller Idris Elba og datteren Isan Elba 30. januar 2016 i Los Angeles.

På å ta sin datter til Oscar

“Hun ble IKKE avkjølt! Hun ble veldig blåst bort av det hele, spesielt da vi møtte Ansel Elgort – hun er hans STØRSTE fan. Hun var freaking, ‘ANSEL! HERREGUD! ANSEL’S HER! ‘, Og jeg var:’ Herregud! Trekk det inn! ‘Det er klart han er skuespiller og DJ, så vi fikk på og byttet nummer. Hun var, ‘Agh! Skal du ringe ham? Hva sa han? SMSer han deg ?! ”Jeg elsker å ta henne til slike ting, fordi jeg vil avmystifisere det for henne. Det er hyggelig for henne å møte Benedict Cumberbatch og Bradley Cooper og bare se at de virkelig er jordnære. Hun var som: ‘Herregud! De ringte meg av navnet mitt! ‘”

On His Kids ‘personligheter

Barna mine er ekstremt sjenerte og jeg er ganske sjenert i virkeligheten. Begge barna mine overtenker alt. Sabrina og jeg har en vits, ‘Hva er bakhistorien?’ Fordi jeg alltid spør. ‘Det er ingen bakhistorie. Pizzaen er sen. » Men hvorfor? Hva gjør han? ‘Og barna mine deler den egenskapen. Vi overanalyserer. «

Å ha det gøy som foreldre

“Du må være klønete med barna dine. Livet er ikke så alvorlig. «

På å styrke sin datter

«Datteren min og jeg snakker om å ha tillit til å tro på din egen reise og ikke å følge andre. Vi snakker om det mye – selvtillit og tro, og ikke å følge noen andres glans, men heller følge din egen glans … Det er virkelig viktig å ha den selvtilliten og den selvhjerteslagen. «

Ved å miste sin far

«Min far var her ett minutt, og nå er han borte. Du skjønner … det er det. Alle tingene du jobber hardt for og stresser med, du tar ikke dem med deg. Når du ser barnet ditt for første gang, vil du være … WOW, og du skjønner at det er en syklus. Den perioden endret meg definitivt. Jeg teller velsignelsene mine mye mer nå. Take-away fra den perioden er at jeg er i live, jeg er lykkelig og er frisk. ”

On The Son’s Taste In Music

«Han har en tendens til å ta over spillelisten når vi er sammen. Han har en bestemt type musikk han liker. Moren hans introduserte ham for 1980-tallets musikk. Han elsker husmusikk. Min sønn er inne på det. Han lager musikk på iPad. Alt elektronisk får ham til å gå. Jeg er spent på utsiktene til at han produserer musikk. ”

På å jobbe med ‘Turn Up Charlie’

“Jeg ønsket å gjøre noen komedier, ha litt levity og gjøre noe mindre alvorlig. Jeg ville få barna mine til å le. Og for meg handler dette showet mer om foreldreskap. ”

På ferie

“Jeg pleier ikke å tenke over det. Jeg har ikke barna mine der hele tiden. Jeg overlater dem til deres virkelige liv. Alt i moderasjon for å være ærlig. Sønnen min er søt som faen. Du må ta bilder av det hele tiden … Jeg elsker den lille fyren. ”

På hans foreldre stil fra barn til gutt

“Det har ikke endret seg. Foreldrene mine styrte meg med en jernneven. Eller i det minste, mamma prøvde det. Med barna mine er jeg mer løs. Men når det er på tide å være streng, kan jeg være det. ”

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *