Kraftige sitater om morsrollen fra Ellen Pompeo

Ellen Pompeo på GLSEN Respect Awards 19. oktober 2018, i Beverly Hills, California.
Ellen Pompeo på GLSEN Respect Awards 19. oktober 2018, i Beverly Hills, California.

Ellen Pompeo kjenner oppturer og nedturer i foreldreskap.

Stjernen «Grey’s Anatomy» har tre barn – Stella, Sienna og Eli – sammen med mannen sin, Chris Ivery. Gjennom årene har hun snakket om foreldreerfaringen sin, fra pottetrening til balanse mellom arbeid og liv til å oppdra selvsikre barn.

Til ære for bursdagen hennes, er her 11 sitater om morsrollen fra Pompeo.

På hva barna hennes har lært henne

“Hver feil og hvert øyeblikk er et lærerøystund. Jeg gjør mange feil. Du lærer bare. Barn er bare så åpne og ærlige, og du kan komme mye ned på deg selv som forelder, som «Å, jeg er ikke der nok.» Det er lettere å slå deg selv og føle skyld. Men du kan ikke ta i bruk et slags offerets holdning, du må adoptere en optimistisk, kan gjøre det: ‘Hvordan fikser jeg det?’ Holdning til barn. Du kan ikke sortere i din egen selvmedlidenhet. «Jeg burde ha gjort dette, jeg burde ha gjort det,” det er ikke tid til å gjøre det hvis noens liv er i dine hender. «

På å ha hjelp

«Jeg har den mest fantastiske babysykepleieren, Jackie, som også er backstage. Hei, Jackie! Hun hjelper meg. Jeg ville ikke være noe sted uten henne, fordi jeg jobber lange dager og jeg trenger hjelp til å ta vare på [Eli]. Og hun har min rygg. ”

On Raising Biracial Kids

«Døtrene mine er svarte, så det er veldig viktig for meg at de ser mange bilder av vakre, kraftige, sterke svarte kvinner. Hver gang det er en svart kvinne på et magasinforside, enten det er Kerry Washington eller hvem det enn er, så sørger jeg for at magasinet er i huset mitt og på mitt bord. For meg er det super viktig. Hver gang [Venus og Serena Williams] spiller tennis, sørger jeg for at døtrene mine ser på dem. Jeg føler meg veldig heldig som de vokser opp i en tid [der] den første presidenten datteren min vet er Barack Obama. Det er en utrolig gave. ”

På Det som overrasket henne om å bli mamma

“Herregud, hvordan følelsene mine ville bli enda mer intense. Jeg er allerede en super emosjonell person, og livet kan være ganske smertefullt for meg noen ganger fordi jeg føler ting så dypt, og jeg føler ting enda dypere nå som jeg er foreldre. Og det er vanskelig. Du vet, du bekymrer deg så mye for dem, og det er veldig vanskelig. Vi lever i en gal, forurenset, voldelig, sint verden. Det er mye å være redd for for dem. «

På surrogati

Sien [Sienna] ble født via surrogat, så jeg følte en forpliktelse til å beholde surrogatets personvern. Det var av største betydning for meg … Dette er en utrolig ting å gjøre med livet ditt, å gi gaven å bære noens barn. Jeg er evig takknemlig og føler meg veldig velsignet og takknemlig for henne – hun som vil forbli anonym. Jeg var der sammen med henne da de inseminerte henne, og vi holdt hender. Jeg så inn i mikroskopet, og jeg så embryoet. Jeg så babyen, og de satte den inn i en ting, og de inseminerte henne. Og så holdt vi hånden og vi ba, vi snakket med Gud … Han sa at han skulle prøve å hjelpe oss, og nå har vi en nydelig jente. «

På hva hun vil at døtrene skal vite

“Å ikke være redd. Når noe ikke føles riktig eller virker riktig, eller du ser noe som ikke stemmer, snakk. Enten det er din egen kropp eller din egen opplevelse, eller om du ser noen andre gjøre noe med noen andre, snakk, ikke vær stille. Ikke bekymre deg for hva folk synes om deg. Jeg skulle ønske at noen hadde fortalt meg at da jeg var ung, men du kan ikke bekymre deg for hva folk synes om deg, fordi de er for opptatt med å lure på hva du tenker på dem. «

På arbeid / livsbalanse

“Shonda Rhimes har vært fantastisk. Hun lar oss være mødre. Jeg trenger ikke å reise. Jeg trenger ikke å dra noe sted. ”

På pottetrening

“Jeg tror klistremerker virkelig fungerer. Det var en metode som virkelig fungerte for meg. Vi er ikke helt der med Eli ennå, men absolutt med Sienna, det er det vi gjør. Jeg tror at når jeg ikke er i nærheten, tilbyr mannen min [Chris Ivery] lollipops, hvilken slags får meg i trøbbel! Men jeg vet ikke noe om lollipops, jeg vet bare om klistremerkene … ”

På foreldresøsken

″ [Stella’s] super nyttig. Lillesøsteren hennes er en håndfull, så hun er fantastisk! Jeg mener, jeg er veldig heldig, jeg har mange flotte mennesker som hjelper meg, og jeg har hjelp hvor enn jeg kan få det! ”

On Raising Confident Kids

“Jeg prøver å få dem til å være involvert i mange ting fordi jeg tror at hvis du vet hvordan du gjør mange ting – dans, ridehester, uansett – så mener jeg det høres litt lyst ut fordi barna mine er heldige og de er i stand til å gjøre mange ting, men selv om det er å sparke fotball, selv om det lærer å hoppe tau, er det slik du blir trygg. Slik får du selvtillit – når du er god på ting. Enten det er å lage pannekaker, om det lærer seg dobbelt nederlandsk, om det tegner – uansett hva det er, bare prøv mange forskjellige ting. Når du er god på ting, har du selvtillit. Enten det er svømming, hva det enn er, jungelgymnaset, du kjenner til matteproblemene dine på skolen, hvis du er flink til ting du vil være trygg på, og jo flere ting du er god på, jo mer selvtillit har du. Fordi du vil se, ‘Å, matte var vanskelig. Men jeg mestret det. ‘Flott. ‘Å, fotball var vanskelig, men nå har jeg det bra, jeg gjør det hver dag. ‘”

På mamma-shaming

“Vennlighet går bare så mye lenger. Alle har sin egen historie, og alles situasjon er annerledes, så ingen dom – bare vennlighet. ”

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *